Haberler

ÇARPIŞMA – Çarpışan Aslında Kaderlerimizdi

Bazı diziler vardır hani hikayesine bile bakmadan bambaşka artıları ile izleyiciyi ekran karşısına çekebilecek, işte onlardan biri: ÇARPIŞMA .  Günü henüz resmi olarak açıklanmada da (Perşembe) yayın gününde Prime Time’daki tüm dengeleri değiştirmesi çok yakın ^^

 

Hikaye şimdilik gizemli; “dört arabanın birbiriyle çarpışmasıyla kesişen hayatlar”

Kendi adıma sıra ile artılarına başlayım:

  1. Uluç Bayraklar: Rejisi direk cezbeder, izleyiciyi yarattığı dünyanın en derinine çeker. Senaristin anlatmak istediklerine değer katar. İnsan ister istemez ‘sinema filmi çekmesini beklemeye ne kadar devam edeceğiz acaba?’ diye düşünüyor.
  2. Kıvanç Tatlıtuğ: Sadece kalp kalp kalp demem yeterli mi? Yahu Cesur ve Güzel’i bile onun için seyrettik daha ne olsun… Ama umarım Kadir en sevdiğim Kıvanç Tatlıtuğ karakterleri olan Sekiz gibi, Kuzey gibi olur…
  3. Onur Saylak: Tek başına bile yeter… Bugün sosyal medyasında paylaştığı fotoğraf ile projede olacağını öğrenmek  ‘yuppi’ dedirtti…
  4. Alperen Duymaz: Tamam, son projesinde hikayesini tam anlatamadan ölmüş olabilir (Ah Emrah, ahh…) ama bu hikayesini anlatamadığı karakteri hakkıyla canlandırmadığı anlamına gelmez.
  5. Biraz da kadın oyunculara gelelim; Elçin Salgu ve Melisa Aslı Pamuk: Her ikisinin de tek takip ettiğim projelerinin tamamını izlemiş sayılmam ama seyir zevki yaratacakları kesin.
  6. Devam edeyim; Hakan Kurtaş, Mustafa Uğurlu, Erkan Can…
  7. Ay Yapım bütçesi; Elbette sınırsız değil ama kesenin ağzını açmaktan çekinmeyen yapım farkını hep ortaya koyar ^^

 

“Çarpışan aslında biz değildik, kaderlerimizdi… Nereye gidersen git, ne kadar kaçarsan kaç, eninde sonunda herkes döner, olay mahalline!”  diyor teaser’da Kadir Adalı.

 

ÇARPIŞMA TEASER

 

Bir kaza ile birlikte dört ana karakterin hayatlarının kesişiyor. Peki kim bu karakterler;

 

KADİR ADALI (KIVANÇ TATLITUĞ)

İstanbul Organize Şube’de baş komiserdir. Evlidir, bir kızı vardır. İşkolik biridir, herkes onun bir gün emniyet müdürü olacağını bilmektedir. Sarıyer Sporun amigosudur, tribünde platformun üzerine çıktığı an mutludur. Tribünündekileri ve mahallesindekileri sahiplenir. Kardeşi, ağabeyi ya da bir ailesi olmadığı için sevdiklerine ağabeylik, kardeşlik yapar. Kaderini değiştiren, yaşadığı acı olay olacaktır.

 

ZEYNEP TUNÇ (ELÇİN SANGU)

Banka müdiresidir. Rakamlarla nasıl başa çıkacağını bilse de hayatla başa çıkabilme yetenekleri sınırlıdır. Zeynep’in içindeki en baskın duygu korkudur. Eve girdiğinde ilk iş olarak kapıyı kilitler, arabaya bindiğinde hemen merkezi kilit düğmesine basar. Bu alışkanlıkların çoğu yetimhaneden gelmektedir. Elindekileri kaybetme korkusu vardır. Kızı haricindeki her şeye, tehlike unsuru olarak yaklaşır. Eşi Galip’le olan evliliği bitme noktasındadır, ancak Zeynep yalnızlıktan korkmaktadır.

 

KEREM KORKMAZ (ALPEREN DUYMAZ)

Babasını bıçakla yaralamaktan 5 yıl yatmıştır. Onu hapisten çıkmaya motive eden yegane şey, dışarıdaki sevgilisi Meral’dir. Evlenmek, çalışmak ve zamanı geldiğinde çoluk çocuğa karışmak gibi bir isteği vardır. 25 yaşında biri için fazla olgun gelen bu hayal onun aile yoksunluğundan kaynaklanmaktadır. Kendine bir aile yaratmak ve özlemini duyduğu bütün duyguları bu ailede yaşamak istemektedir. Bu hayali gerçekleştirmiş Kadir ağabeyi onun hem mahalledeki, hem de tribündeki idolüdür. Hapishanede geçen süreçte Kerem, başta aile olmak üzere her şeye karşı olan inancını yitirmiştir. Bir şey hariç: Meral.

 

CEMRE GÜR (MELİSA ASLI PAMUK)

Adını bilmediği, anlamlandıramadığı bir duygunun yokluğundan muzdariptir. Bu duygu sevgidir. Sevginin sıcaklığını aramaktadır. Sevgilisi Demir’de bulduğunu düşünmüş fakat yanılmıştır. Ona aşık değildir ve bu ilişkiyi sürdürmemesi gerektiğini kendine itiraf edememektedir. Rol yapmaktadır ve bu durum onu fazlasıyla hırpalamaktadır. Sevgi yoksunluğunun nedeni ise annesizliktir. Hayatındaki en büyük boşluk budur. Sürekli bir kaçış halindedir. Amerika’ya gidip yüksek yapmak istemesinin nedeni de budur.

 

Peki  ÇARPIŞMA’yı siz de benim kadar merakla bekliyor musunuz?

 

Noel Pazarları
AVRUPA – En Güzel Noel Pazarları
sığacık ada masalı
SIĞACIK SEFERİHİSAR – Ada Masalı’nın Çekildiği Yer, Nam-ı Diğer Kırlangıç Adası
Alaçatı Tatil
ALAÇATI – Sanki Ege’de bir Vaha
gezdim gördüm san diego
AMERİKA – San Diego
Mekanlar Tarifler
Sütlü Tatlı
Yılbaşında Yapabileceğiniz 5 Şahane Sütlü Tatlı
LONDRA – Londra’da Öğleden Sonra Çayı
künefe
Bir Değil İki Değil Çok Çeşitli Künefe
Şimdiki Aklım Olsaydı (Si lo Hubiera Sabido)
ŞİMDİKİ AKLIM OLSAYDI (Si lo Hubiera Sabido) – Ne Dilediğine Dikkat Et!
Poldark
POLDARK – Korkunun, Umutsuzluğun ve Sevginin Derinliklerinde
Poldark
POLDARK – Eve Dönüş
liar yalancı
LIAR (Yalancı) – İki Taraf Tek Doğru
bergen
BERGEN – Bir Tek Şarkı Söylerken Utanmadım Ben
romantik komedi filmler
Latte Kıvamında Romantik Komedi Filmleri
Yarına Tek Bilet Elle Çekim
YARINA TEK BİLET – Belki de Karşılaşmalar Tesadüf Değil Kaderdir
BİZ BÖYLEYİZ – Olsaydı Nasıl Olurdu?
Deli Bayramı
DELİ BAYRAMI – Kim Akıllı Kim Deli, Nasıl Ayırt Etmeli?
evlat oyunu
EVLAT – Her Şey Çok Zor
übü hep übü
ÜBÜ HEP ÜBÜ – Übülük Müessesesi Üzerine
yaşamaya dair
YAŞAMAYA DAİR – Yaşamayı Ciddiye Alacaksın
Copy link
Powered by Social Snap