Haberler

Özge Özpirinçci ve Buğra Gülsoy’lu ACI TATLI EKŞİ 22 Aralık’ta vizyonda

zge özpirinçci buğra gülsoy 2Aşk Yeniden’de çok tatlış bir enerjileri vardı, şimdi de bir filmde buluştular. Evet, Özge Özpirinçci ve Buğra Gülsoy’dan bahsediyorum. Buğra Gülsoy’un kaleminden Acı Tatlı Ekşi 22 Aralık’ta izleyici ile buluşacak.

Oyuncu kadrosunda Yusuf Akgün, Gözde Türkpençe, Osman Alkaş, Füsun Demirel, Rahmi Dilligil, Ferda Işıl ve Somer Karvan’ın yer aldığı film 2013 yapımı A Wedding Invitation filminin resmi bir uyarlaması olarak çekildi.

 

BKM’nin yapımcılığını üstlendiği, Andaç Haznedaroğlu’nun yönetmen koltuğunda oturduğu filmin konusuna göz atalım mı?

Uzun yıllardır birlikte olan Murat (Buğra Gülsoy) ve Duygu (Özge Özpirinççi) için artık sıradaki adım evlilik gibi görünmektedir, bu nedenle Murat, Duygu’ya evlenme teklifinde bulunur. Ancak Duygu hazır olmadığını söyleyerek bu teklifi reddeder ve ikili, 5 yıl sonra hala yalnız olurlarsa evleneceklerini taahhüt eden bir anlaşma imzalayarak yollarını ayırır. 5 yıl sonra artık evlenmeye hazır olan Duygu, Murat’ı bulur, ancak Murat kendine bambaşka bir hayat kurmuştur ve başka biriyle evlenmeye hazırlanmaktadır.

Hikayenin başlangıcı biraz klişe, ama hoop hemen ilk cümleye dönüyoruz: Başrol oyuncularının uyumu. Özge Özpirinçci ve Buğra Gülsoy ikilisi en klişe konuyu bile izlenir kılabilir. Farklı bir uyumları var. Acaba bunun nedeni birlikte rol aldıkları projelerin dışında özel hayatlarında da iyi arkadaş olmaları olabilir mi? (Kaynak bireysel  instagram profilleri ^^)

zge özpirinçci buğra gülsoy 2Filmde bizi bekleyen eğlenceli bir aşk hikayesi… Okul yıllarındaki arkadaşlıkları aşka dönüşen Duygu ve Murat ilişkilerini ‘Benim için ne yaparsın?’ temalı bir oyun ile kurguluyor. Hazırladıkları kartlardan çekip bulundukları ortama uysun uymasın karttaki eylemi yapıyor, düzene kafa tutuyorlar. Büyük eğlence bir gün bitiyor ve gerçek dünya ile yüzleşiyorlar.  İlişkilerine bir ‘es’ verip beş yıl sonra eğer hâlâ bekarlarsa buluşup evlenmek üzere ayrılıyorlar. Esas kızımız hayalini gerçekleştirip yurt dışına okumaya giderken esas oğlan da kendi hayalini gerçekleştirip şef oluyor. 5 yıl sonra… Devamını da filmde izleyelim, değil mi ya ^^

Anlaşılan aynı hayatta olduğu gibi film de izleyiciye çok farklı tatlar bırakmaya aday… Adı üzerinde: Acı Tatlı Ekşi … Merakla bekliyoruz.

ACI TATLI EKŞİ FRAGMAN

Noel Pazarları
AVRUPA – En Güzel Noel Pazarları
sığacık ada masalı
SIĞACIK SEFERİHİSAR – Ada Masalı’nın Çekildiği Yer, Nam-ı Diğer Kırlangıç Adası
Alaçatı Tatil
ALAÇATI – Sanki Ege’de bir Vaha
gezdim gördüm san diego
AMERİKA – San Diego
Mekanlar Tarifler
Sütlü Tatlı
Yılbaşında Yapabileceğiniz 5 Şahane Sütlü Tatlı
LONDRA – Londra’da Öğleden Sonra Çayı
künefe
Bir Değil İki Değil Çok Çeşitli Künefe
Şimdiki Aklım Olsaydı (Si lo Hubiera Sabido)
ŞİMDİKİ AKLIM OLSAYDI (Si lo Hubiera Sabido) – Ne Dilediğine Dikkat Et!
Poldark
POLDARK – Korkunun, Umutsuzluğun ve Sevginin Derinliklerinde
Poldark
POLDARK – Eve Dönüş
liar yalancı
LIAR (Yalancı) – İki Taraf Tek Doğru
bergen
BERGEN – Bir Tek Şarkı Söylerken Utanmadım Ben
romantik komedi filmler
Latte Kıvamında Romantik Komedi Filmleri
Yarına Tek Bilet Elle Çekim
YARINA TEK BİLET – Belki de Karşılaşmalar Tesadüf Değil Kaderdir
BİZ BÖYLEYİZ – Olsaydı Nasıl Olurdu?
Deli Bayramı
DELİ BAYRAMI – Kim Akıllı Kim Deli, Nasıl Ayırt Etmeli?
evlat oyunu
EVLAT – Her Şey Çok Zor
übü hep übü
ÜBÜ HEP ÜBÜ – Übülük Müessesesi Üzerine
yaşamaya dair
YAŞAMAYA DAİR – Yaşamayı Ciddiye Alacaksın
Copy link
Powered by Social Snap